Konferens 2021

Lokalekonomidagarna 2021 kommer att hållas digitalt den 20-21 oktober med temat “Lokal omstart – hur bygger vi robusta samhällen?”. Mer information kommer inom kort. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att inte missa något!

Efter förra årets succé kommer Lokalekonomidagarna 2021 återigen atthållas digitalt! Det
blir ett kunskapande möte där du har möjlighet att träffa forskare, praktiker och studenter. Vi kommer att erbjuda workshops,kulturupplevelser och mingel. Därtill inspirerande föreläsningar med:

På årets Lokalekonomidagar kommer du att träffa forskare, studenter och praktiker. Konferensen hålls på ett virtuellt Ultuna, där du landar i en lobby,  som fungerar som det rum som du återvänder till mellan passen. När du klickar dig in till föreläsningarna och  kulturinslagen, till de valbara passen eller till de tematiska fikarummen, kommer du att komma till olika Zoom-rum. I filmrummet lägger vi kontinuerligt ut utvalda delar av  programmet som redan hänt. På anslagstavlan kan du  under hela konferensen dela med dig av tips eller ställa  frågor till andra deltagare.

Lokalekonomidagarna 2020 hölls den 14-15 oktober med temat “sociala innovationer för klok omställning – från kris till möjlighet”. Här hittar du information om konferensen, samt ett fullständigt program. Vill du ta del av dokumentation av konferensen så kan du besöka Hela Sverige ska levas Youtubekanal, där hittar du inspelningar från alla föreläsningar, workshops och kulturinslag.

För att få information om Lokalekonomidagarna i framtiden – anmäl er till vårt nyhetsbrev här.

Anmäl er till vårt nyhetsbrev här för att få kontinuerliga uppdateringar.

 

Delta i Lokalekonomidagarna!

Vi ses där.